Vendégkönyv

„Örömmel nyitom meg ezt a szép, új Vendégkönyvet, amely remélem, tele lesz dicséretekkel, amelyet én is elkezdek.A sütemények finomak és frissek, de nemcsak finomak, hanem különlegesek is! A cappuccino egész Budapesten itt a legfinomabb! A felszolgálók a benti dolgozókkal egyetemben mind azon fáradoznak, hogy a vendég jól érezze magát és ez sikerül is nekik! Hosszú évtizedek óta járok ide és szeretnék még sokáig ide járni Önökhöz!

Köszönettel:
Kovács Miklósné

„Igazolás:
Alulírott Varnus Xavér ezennel igazolom, hogy ebbe az enteriőrben pontosan negyven esztendeje vagyok törzsvendége a Művésznek. Néha – nem túl szerényen – már-már úgy emlékszem, mintha kezdetben lett volna e kávéház, velem a teraszán, és e köré épült volna Budapest.”

„A fantasztikus Brownie-ért mindenképp visszajövök!”

„Szeretnénk köszönetünket kifejezni ezúton a kiszolgálás minőségéért, a finom sütikért (Sajttorta, Gluténmentes almás diótorta), a szép környezetért. Kívánunk a továbbiakban sok sikert, eredményt és vendégeket!”

„Köszönöm, hogy egy kellemes órát eltölthettem itt, isteni finom volt a sütemény és tökéletes a kiszolgálás! Remélem, hamarosan találkozunk!
Muri Enikő”

„Köszönöm a kedvességet, és azt is, hogy odafigyelnek azokra, akik „természetesen” szeretik az édességet.
Szeretettel: Erős Antónia”

„Hosszú éveken keresztül szinte napi ügyfél voltam itt. 2010 óta magas színvonalú sütemények, kitűnő szerviz és udvarias, segítőkész csapat munkáját tapasztalom. Minden elismerésem a szorgalmas alkalmazottaknak!”

„Nagyon köszönjük a kifogástalan és főleg nagyon kedves kiszolgálást. Örömmel térünk be a következő alkalommal is.”  Dr Hassan E., főiskolai tanár