Magos Istvánné Emőke

cukrász

„1996-ban végeztem a Gundel Károly Vendéglátóipari Szakközépiskola diákjaként. Pályakezdő cukrászként az érdi Pataki Cukrászda dolgozója lettem, ahol közel 16 évet töltöttem el. Amiért a Művész Kávéházba jöttem, az a bizonyítási vágy, hogy más környezetben és csapatban is megálljam a helyem. Tagadhatatlan, hogy nagyban befolyásolta pályaválasztásomat a krémes szeretete – azóta is a kedvenc süteményeim közé tartozik. Bár azt az elvet vallom, hogy minden süteményben található valami plusz íz, amiért érdemes megkóstolni és nemcsak egy félére szűkíteni a kört. Akik szeretik a ropogós mogyorós lapok közé töltött lágy doboskrém kombinációját, azoknak tiszta szívből ajánlom az Andrássy szeletet. Kívánom minden kedves Vendégünknek, hogy a kiválasztott süteményében megtalálja örömét és ízvilágát, ami fokozni tudja és kiegészíti ezen szép helyen eltöltött időt.”