Rebák Edit

Üzletvezető

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola befejezése után cukrászdai üzletvezetőként kezdtem a pályámat a Grand Hotel Hungáriában, de a hosszú évek során e szálloda szinte minden területén gyakorlatot szereztem. A következő 13 évet a Petneházy Club Hotelben töltöttem, ahol a vendéglátás területén és rendezvényértékesítésben vállaltam vezető szerepet, s csapatommal nagy sikereket értünk el rendezvényeinek szervezésében és lebonyolításában – a kisebb megbeszélésektől a nagyszabású céges napokig.

Büszke vagyok arra, hogy a város egyik legjobb, leghíresebb kávéházát, a Művész Kávéházat vezethetem, hisz ebben a patinás épületben, a különleges atmoszférában minden adott: a kifogástalan ételek és cukrásztermékek, a rendkívül kedves és profi személyzet. Elkötelezett vagyok jómagam is a magas minőség és a megbízhatóság mellett, hogy minden nap friss, ellenállhatatlan ízvilágú termékek kerüljenek a vendégek asztalára. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagok megválasztására, az alkalmazott technológiákra, s a kínálatunk kialakítására. Így érjük el, hogy termékeink nem csak fantasztikus ízűek, de megjelenésükben is rendkívül csábítóak.
Minden elképzelésem, tevékenységem a vendégekért történik. Fontosnak tartom a vendégeink iránti sok apró figyelmességet, hogy  figyelmes, profi kiszolgálásban részesüljenek, s örömmel térjenek vissza hozzánk.

Valamennyi kollégámmal együtt egyszerűen csak a megszokottat szeretnénk szokatlanul jól csinálni!